About2021-01-06T18:23:34+01:00

Esterelle van Zanten

Hallo! Welkom bij Simply Happy. Ik ben Esterelle. Ik ben Simply Happy begonnen omdat ik bemerkte dat er veel behoefte is aan ‘iets’ wat je blij maakt. Juist in deze tijd, als je het zwaar of moeilijk hebt. Want dan is het de kunst om in balans te blijven. Als alles voor de wind gaat is dat makkelijker.

Ik heb zelf in 2017 een burn-out gehad. Als gevolg van te veel en langdurige stress. Zowel zakelijk als privé. Ik dacht dat ik goed voor mezelf zorgde door veel te sporten en gezond te eten. Echter dat bleek te kort door de bocht te zijn. Weinig echte zelfzorg en mijn ongezonde gewoonte om veel alcohol te drinken, maakten dat ik toch in de situatie van een burn-out terecht ben gekomen.

Dus ik ben ook niet altijd happy (geweest). Overigens was het makkelijker om in deze situatie te raken, dan om eruit te komen. Ik besloot, nadat ik hulp te heb gekregen voor mijn problemen, dat ik mezelf verder wilde ontwikkelen. Ik besloot om een vitaliteits- en leefstijlcoach opleiding te volgen. Vervolgens heb ik me verder gespecialiseerd tot herstelcoach. Mensen helpen om uit ongezonde gewoontes en patronen te komen, waar onder alcohol gebruik. Mocht je jezelf hierin herkennen dan is mijn andere programma; www.simplysober.nl wellicht een goede match voor jou.

Vanuit ervaring weet ik dat bij de pakken neerzetten niet helpt. Ook jezelf zielig vinden niet.

Don’t worry be Simply Happy!

Maar wat dan wel? Aan de slag gaan met jezelf, daar begint het mee. Hoe klein of groot je problemen ook zijn: werk op een liefdevolle manier aan jezelf en daarmee aan een oplossing. Natuurlijk hoef je niet alles alleen of zelf te doen. Simply Happy ondersteunt je erbij. Zodat jij niet terechtkomt in heftige situaties of ongezonde patronen. Het helpt zeker ook preventief, doordat je op een verfrissende en oordeel loze manier nieuwe inzichten krijgt die je positief zullen verrassen.

Het gaat in het leven om balans en om te beschikken over inzichten, kracht en veerkracht, zodat je moeilijke periodes zo goed mogelijk doorkomt. Niet alleen overleven, maar juist door te leven. Voelen, ervaren en bijsturen indien nodig. Zodat je ook in zware tijden kunt genieten en een leuk leven kunt leiden. Natuurlijk zal je ook momenten blijven hebben waarop je niet blij bent, maar dat hoort bij het leven. C’est la vie.

Simply Happy staat voor simpelweg blij of gelukkig zijn. Dit impliceert dat je meestal een keuze hebt. In ieder geval om te proberen om blij te zijn. Ik weet zeker dat jij het ook kan.

Don’t worry be Simply Happy!

Go to Top